LIČKE VEČERI U SLAVONSKOM BRODU

LIČKE ZABAVE U BRODU NA SAVI
      Nisu Ličke večeri ili zabave novijeg datuma u Brodu na Savi ili kasnije Slavonskom Brodu. U zlatno doba Broda na Savi, krajem 19. st. i početkom 20. ovdje se lijepo živjelo i zabavljalo. Tako su i Ličani imali svoje zabave a mi imamo poziv za zabavu iz 1895. god.
Nije nam poznato koliko je bilo takvih zabava, ali zato znamo da je tradiciju ličkih zabava obnovila ZUL "Vrilo mudrosti" 1997. god. pod nazivom Lička večer.

15. Lička večer - 21.10.2011.god.
       Upravni odbor Udruge na svom sastanku 03.10.2011. god. zaključio je slijedeće u svezi organizacije 15. po redu Ličke večeri u Slavonskom Brodu:
- 15. po redu Lička večer održati će se po ćetvrti puta u Matičević centru u Slavonskom Brodu
- zabava će se održati u petak 21.10.2011. god. s početkom u 19,30 sati
- voditelj će biti Mario Jurković
- za pjesmu i ples će se pobrinuti Tamburaški sastav Širok šor iz Slavonskog Broda
- pjesme iz Like izvoditi će Pjevačka skupina iz Bizovca
- tombola
- cijena ulaznica je 180,00 kn u koju je uključena večera i piće
- ulaznice se mogu nabaviti kod članova Upravnog odbora, u Turističkoj zajednici u Slavonskom Brodu ili nazovite Kaju Knežević na telefon tel. 250-281, mob.091 782-6813.
RADUJEMO SE VAŠEM DOLASKU


Posljednje pripreme članova Upravnog odbora za Ličku zabavuPrilozi o Ličkoj večeri 2011. godine
 • 15. Lička večer - 15. Lička večer - Povezivanje Like i Slavonije, sbplus (najava zabave)
 • ODRŽANA 15. LIČKA VEČER U SLAVONSKOM BRODU - redakcijski tekst
 • PREDSTAVNICI GRADA NA 15. BRODSKOJ LIČKOJ VEČERI - portal grada Slavonskog Broda
 • Oduševila Snježana Božur - sbplus
 • Lička večer - Glas Slavonije
 • Lička večer u Slavonskom brodu - Novi List
 • Večer Ličana u Brodu - Slavonski Brod Com
 • Fotografije s Ličke večeri
 • Video: Snježana Božur: Ta divna splitska noć
 • Video: Did Josina: Priča o Peri Sekuliću
 • Video: Pjevačka skupina ZUL "Gacka" Bizovac
 • Video: Mile Blažević i Zvonimir Petanović pjevaju sa Širokim šorom

 • 15. Lička večer
  Povezivanje Like i Slavonije
  Druženja Brođana porijeklom iz Like imaju svoju višestoljetnu tradiciju, a prvo datira iz daleke 1895. godine

  sb plus SLAVONSKI BROD – Brodska Zavičajna udruga Ličana "Vrilo mudrosti" , sutra (u petak) priređuje tradicionalnu 15.Brodsku ličku večer, u Matičević-centru s početkofile:///home/inter/vm-podignuto/veceri/veceri5.htmm u 19,30 sati. Na taj način nastavlja višestoljetnu tradiciju (najstariji povijesni zapis datira iz 1895.godine kada su se brodski Ličani okupili na zabavi u gostioni "Kod zelenog drveta") druženja Brođana porijeklom iz Like.
         U cilju njegovanja ličkog kulturnog identiteta i povezivanja ličkog i slavonskog zavičaja produbljujući brojne prijateljske spone na kulturnoj, gospodarskoj, političkoj i svekolikoj razini, i na ovogodišnjoj Ličkoj večeri brodski Ličani će ugostiti brojne goste: predstavnike Ličko-senjske i Brodsko-posavske županije, grada Gospića i Slavonskog Broda, gospodarstvenike iz Like i Slavonije, čelnike svih ličkih zavičajnih udruga iz Slavonije (Požega, Virovitica, Belišće, Bizovca) i Zagreba.
  sbplus, Ivan Salantić, 20.10.2011.
  sb plus-plakat

  ODRŽANA 15. LIČKA VEČER U SLAVONSKOM BRODU
  vm        Dočekali smo i jubilarnu, 15. po redu Ličku večer u Slavonskom Brodu. Za razliku od prijašnjih godina, zbog bolesti nije bila voditeljica Anita Krpan. Sasvim uspješno ju je zamjenio radijski voditelj Mario Jurković. Prelijepa sala Matičević centra bila je solidno ispunjena. Da na stolu bude i nešto iz Like, trebamo zahvaliti Tomi Alaru iz Udbine koji je poslao sir koji je dovezao prov. Šima Pavlović iz Korenice. Pilo se Velebitsko pivo zahvaljujući Karlu Starčeviću iz Donjeg Pazarišta, vlasniku pivovare "Ličanka". Hvala im.
         Dobrom raspoloženju prodonijela je izvrsna glazba TS "Širok šor" iz Slavonskog Broda. Izvodili su slavonske i ličke pjesme. Ličke pjesme pjevala je i Pjevačka skupina Zavičajnog kluba Ličana "Gacka" Bizovac. Bilo je plesa, igralo se kolo i pjevalo se ponajviše. Ugodno iznenađenje večeri bio je nastup Snježane Božur iz Slavonskog koja je otpjevala nekoliko pjesma u stile opernih diva i oduševila prisutne. Mile Blažević - Strikan je svirao dangubicu i pjevao sa Širokim šorom legendarnu pjesmu Preko Kapele. Nastupio je i did Josina (Željko Krpan) sa humorističnim prilogom o svom komšiji iz Like koji nije znao izgovoriti glas r pa se dovijao na sve moguć načine s riječima bez tog slova. Sadržajno glazbeno veče kao rijetko koje do sada održano.
         Gosti su bili kao i ranije, iz Like, Zagreba, udruga Ličana iz slavonije i predstavnici grada i županije. U ime Ličko-senjske županije i grada Gospića bila je Katica Prpić, pročelnica za graditelstvo. S nama su bili kao i svake godine iz Pazarišta Karlo Starčević sa suprugom Mandom. Naš prijatelj iz Korenice, ravnatelj Srednje škole Plitivička jezera prof. Šimo Pavlović je donio sir, poklon Tome Alara iz Udbine. Svake godine bili su s nama dragi gosti iz Lovinca. Ove godine nisu mogli zbog obveza, ali je stigla isprika zbog nedolaska.
         Iz Zagreba je bio prof. Slavko Degoricija. Iz županije bio je župan danijel Marušić, zamjenica župana Ružica Vidaković, predsjednik Gradskog vijeća Slavonskog Broda prof. Hrvoje Andrić, predstavnici KUD-a Tomislav iz Sibinja, te predstavnici Ličkih udruga iz Požege, Bizovca i Belišća. S nama su bili i brodski slikari koji su kao i svake godine donirali za tombolu po jednu sliku. Na aukciji je bila slika našeg počasnog ćlana, Predraga Golla.
         Pratili su nas mediji čije neke priloge donosimo, a Slavonskobrodska televizija je emitirala idući dan lijepi prilog o Ličkoj večeri u svojim informativnim emisijama. Sve u svemu, ugodno je bilo.
  vecer2011
  vecer2011 isprika

  PREDSTAVNICI GRADA NA 15. BRODSKOJ LIČKOJ VEČERI
  sb        Tradicionalna 15.Brodska lička večer okupila je uz brojne Brođane ličkoga porijekla i goste iz Like i predstavnike ličkih zavičajnih udruga iz Slavonije i Zagreba. Godišnjem susretu Brođana ličkih korijena koji nastavlja tradiciju još od kraja 19.stoljeća na poziv Zavičajne udruge Ličana „Vrilo mudrosti“ Slavonski Brod nazočili su i predstavnici Grada Slavonskog Broda. Pozdravnu riječ uputio je predsjednik Gradskog vijeća prof. Hrvoje Andrić pohvalivši zamisao povezivanja ličkog i slavonskog zavičaja koju brodska Udruga Ličana njeguje punih 20 godina.
  Grad Slavonski Brod, 22.10.2011.
  vecer2011

  15. Lička večer
  Oduševila Snježana Božur

  Bila je to još jedna ugodna večer prožeta produbljavanjem brojnih postojećih istvaranjem novih prijateljstava Slavonije i Like

  bozur
  Snježana Božur

  vecer2011
  Ličkih pjesama i kola nije nedostajalo (Foto: Marinko Krpan)

  sb plus SLAVONSKI BROD – Na 15. Ličkoj večeri, okupilo se u Matičević centru oko 160 Ličana iz Slavonskog Broda i cijele Slavonije, a stigli su i gosti iz Like: Ličko-senjskog župana i gradonačelnika Gospića predstavljala je Katica Prpić, pročelnica za graditeljstvo u Ličko-senjskoj županiji, došao je poznati lički poduzetnik Karlo Starčević, vlasnik pivovare Ličanka iz Donjeg Pazarišta, ravnatelj Srednje škole Plitvička jezera iz Korenice prof. Šimo Pavlović, prijatelji iz ličkih zavičajnih udruga iz Požege, Belišća i Bizovca te prof. Slavko Degoricija iz Zagreba, župan Brodsko-posavski Danijel Marušić, zamjenica župana Ružica Vidaković, predsjednik Gradskog vijeća Slavonskog Broda prof. Hrvoje Andrić, predstavnici KUD-a Tomislav iz Sibinja s kojim brodska udruga Vrilo mudrosti godinama surađuje.
         Bila je to još jedna ugodna večer prožeta produbljavanjem brojnih postojećih i stvaranjem novih prijateljstava Slavonije i Like. Za večeru su služeni lički gastro specijaliteti: kuhano zelje i meso s krumpirom, za predjelo sir iz Udbine, Velebitsko pivo, voda Sveti Rok, a goste je zabavljao Širok šor. Djelić ličkog glazbenog ugođaja dočarala je pjevačka skupina Zavičajnog kluba Ličana Gacka iz Bizovca. Posebna glazbena gošća bila je Snježana Božur koja je svojim glasom oduševila sve posjetitelje. Voditelj večeri bio je Mario Jurković, također ličkih korijena. Pjevalo se, plesalo, šalilo sve do ranih jutarnjih sati. Uz šokački taraban, odigralo se i kukunješće, ali i ličko kolo. Prepoznatljivi lički humoristični štih donio je nastup "dida Josine" iz Svetog Roka u izvedbi sjajnog Željka Krpana iz Belišća.
         Brodski Ličani samozatajno njegujući svoj zavičajni identitet postali su prepoznatljivi u svom gradu i po kulturnim dosezima, prestavljanjima knjige i izložbama. Izvrsna suradnja s brodskim slikarma došla je do izražaja i na ovoj zabavi kada su na tomboli bile ponuđene vrijedne umjetničke slike (P.Golla, I.Katića, V.Abramobić, B.Pešuta, J.Šimića, Z.Petanovića, J.Majića), a na aukciji je prodana slika profesora Predraga Golla, počasnoga člana Zavičajne udruge Vrilo mudrosti, inspirirana ličkim motivima.
         Zavičajna udruga Ličana Vrilo mudrosti pokazala se i ovoga puta kao odličan domaćin i organizator, usprkos krizi nastavljena je tradicija ličkih večeri i druženja Ličana i brojnih prijatelja Like od 1997. godine, ali i od 1895. kad su Ličani u Brodu sastali u gostioni kod zelenog drveta kod gospodina Šime Šarića.
  sbplus, 22.10.2011.
  Lička večer
  glas slavonije SLAVONSKI BROD - Zavičajna udruga Ličana "Vrilo mudrosti" još jednom je, po 15. put, uspješno organizirala Brodsku ličku večer, nastavljajući višestoljetnu tradiciju druženja Brođana porijeklom iz Like. Bila je to prilika za susret predstavnika ličkih zavičajnih udruga iz Slavonije i Zagreba, važnih za produbljivanje odnosa na gospodarskoj, političkoj, kulturnoj i svekolikoj razini. U Matičević centru okupilo se dvjestotinjak Ličana sa svih strana koji su, osim u druženju, uživali u ličkim gastrospecijalitetima, sirom iz Udbine, kuhanom zelju s mesom i krumpirom, Velebitskom pivu... Sve je "začinila" glazba tamburaša Širok šor te pjesme skupine Zavičajnog kluba Ličana Gacka iz Bizovca.(M.R.)
  Glas Slavonije, 24.10.2011.
  LIČKA VEČER U SLAVONSKOM BRODU
  novi list SLAVONSKI BROD Zavičajna udruga Ličana »Vrilo mudrosti« još jednom je, po 15. put, uspješno organizirala Brodsku ličku večer, nastavljajući višestoljetnu tradiciju druženja Brođana porijeklom iz Like. Bila je to prilika za susret predstavnika ličkih zavičajnih udruga iz Slavonije i Zagreba, važnih za produbljivanje odnosa na gospodarskoj, ... Novi list, 24.10.2011.
  Slavonski Brod Com
  Večer Ličana u Brodu

      Tradicionalna 15. Brodska lička večer okupila je uz brojne Brođane ličkoga porijekla i goste iz Like kao i predstavnike ličkih zavičajnih udruga iz Slavonije i Zagreba. Godišnjem susretu Brođana ličkih korijena koji nastavlja tradiciju još od kraja 19.stoljeća na poziv Zavičajne udruge Ličana Vrilo mudrosti Slavonski Brod nazočili su i predstavnici Grada Slavonskog Broda. Pozdravnu riječ uputio je predsjednik Gradskog vijeća prof. Hrvoje Andrić pohvalivši zamisao povezivanja ličkog i slavonskog zavičaja koju brodska Udruga Ličana njeguje punih 20 godina.
  vecer
  Predsjednik Gradskog vijeća Slavonskog Broda prof. Hrvoje Andrić i župan Brodsko-posavski Danijel Marušić

  vecer
  vecer vecer
  vecer
  vecer vecer
  vecer vecer
  vecer vecer
  vecer
  vecer vecer
  vecer vecer
  vecer vecer
  vecer vecer
  vecer vecer
  vecer
  vecer vecer
  vecer vecer
  vecer vecer
  vecer vecer
  vecer
  vecer vecer
  vecer
  vecer
  Fotografije: Krešimir i Zdravko Grčević
  14. Lička večer - 22.10.2010.god.
         Upravni odbor Udruge na svom sastanku 13.09.2010. god. zaključio je slijedeće u svezi organizacije 14. po redu Ličke večeri u Slavonskom Brodu:
  - 14. po redu Lička večer održati će se po treći puta u Matičević centru u Slavonskom Brodu
  - zabava će se održati u petak 22.10.2010. god. s početkom u 19,30 sati
  - voditeljica će biti već tradicionalno Anita Krpan
  - za pjesmu i ples će se pobrinuti Tamburaški sastav Širok šor iz Slavonskog Broda
  - pjesme i plesove iz Like izvoditi će KUD Tomislav iz Sibinja
  - tombola
  - cijena ulaznica je 180,00 kn u koju je uključena večera i piće
  - ulaznice se mogu nabaviti kod članova Upravnog odbora, u Turističkoj zajednici u Slavonskom Brodu ili nazovite Kaju Knežević na telefon tel. 250-281, mob.091 782-6813.
  RADUJEMO SE VAŠEM DOLASKU

  slobodna lika
  LIJEPO JE KADA LIKU NOSE U SRCU: 14. Noć Ličana u Slavonskom Brodu

         ZAVIČAJNA UDRUGA LIČANA „VRILO MUDROSTI“organizira 14. „LIČKU VEČER“ U SLAVONSKOM BRODU - PETAK 22.LISTOPADA 2010. U 19,30 SATI „MATIČEVIĆ-CENTAR“, SJEVERNA VEZNA CESTA SLAVONSKI BROD.
         Nastavljajući tradiciju od 1997. godine, Zavičajna udruga Ličana „Vrilo mudrosti“, najstarija lička zavičajna udruga u Slavoniji (utemeljena u rujnu 1991.godine) organizira 14. Ličku večer u petak 22.listopada u „Matičević- centru“.
         Na godišnjem susretu Brođana i žitelja Brodsko-posavske županije ličkoga porijekla i prijatelja Like okupit će se i čelnici Ličko-senjske i Brodsko-posavske županije, gradova Gospića i Slavonskog Broda, općina Lovinac i Brinje, gospodarstvenici, prosvjetni i kulturni djelatnici iz Like i Slavonije te predstavnici ličkih zavičajnih društava iz Slavonije (Požega, Virovitica, Slatina, Bizovac, Belišće) i Zagreba.
         U glazbenom programu nastupit će tamburaški sastav „Širok šor“ i KUD „Tomislav“ iz Sibinja. Biti će to još jedna ponosni susret brodskih Ličana.
  Portal SlobodnaLika.com, 20.10.2010.

  slobodna lika
  VELIKI LJUDI

         Održana je i 14. Lička večer u Slavonskom Brodu. Uzvanika je bilo kao i prijašnjih godina iz Like, ostalih udruga Ličana iz Slavonije i naravno iz Broda. No, nisu bili neki nama dragi gosti, Karlo Starčević i supruga iz Pazarišta i Tomo Alar iz Udbine. Spriječila ih je tamo neka neugodna viroza i prehlada. Bez obzira što osobno nisu bili, dali su svoj doprinos i pomogli održavanju večeri. Šima Pavlović je iz Korenice otišao u na Udbinu po sir za zabavu koji je Tomo spremio. Predivno Velebitsko pivo je stiglo u Brod na zabavu, sve kao i prijašnjih godina. Veliko hvala divnim ljudima velika srca, ne samo zbog piva i sira, nego zbog pažnje i njegovanja prijateljstva. Lijepi je osjećaj kada znamo da u Lici ima prijatelja na koje se uvijek možemo osloniti. Zato i mi na svojim izletima u Liku ne zaboravimo posjetiti i Tomu i Karla i još puno prijatelja. Naravno, hvala i svima drugima koji su pomagali i još to rade.
  Tomo
  Tomo Alar
  Tomo
  Karlo Starčevič

  slobodna lika
  14. LIČKA VEČER U SLAVONSKOM BRODU: "Slavonijo nek ti bude dika što je tebe naselila Lika !"

         Nastavljajući tradiciju okupljanja Brođana ličkoga porijekla,koja traje još od davne 1895.godine, četrnaestu godinu zaredom Zavičajna udruga Ličana „Vrilo mudrosti“ priredila je u Slavonskom Brodu još jednu nezaboravnu „Ličku večer“ koja je okupila stotine brodskih Ličana i brojne goste iz Like i Slavonije.
         Iz Ličko-senjske županije stigle su izaslanice župana - pročelnice Katica Prpić i Valentina Bublić zajedno s Brođaninom Veliborom Potnarom koji je „trbuhom za kruhom“ prije nekoliko godina završio u Gospiću, načelnik općine Lovinac Danijel Jurjević s ekipom, načelnik općine Brinje Ivica Mesić s donačelnikom Josom Vukovićem i predsjednikom Općinskog vijeća Zlatkom Fumićem, ravnatelj Srednje škole Plitvička jezera iz Korenice prof. Šimo Pavlović. Zbog bolesti nisu stigli veliki prijatelji brodskih Ličana – vlasnik pivovare Ličanka iz Pazarišta Karlo Starčević, koji je donirao Velebitsko pivo, te ugostitelj s Udbine Tome Alar koji je poslao sireve.
         Našli su se tu i predstavnici svih ličkih zavičajnih udruga iz Slavonije – iz Požege, Belišća, Bizovca, Virovitice i Slatine, zamjenik gradonačelnika Slavonskog Broda Zoran Ivanović i zamjenica Brodsko-posavskog župana Ružica Vidaković.
         Sve goste toplo je pozdravila predsjednica brodskih Ličana dr Zdenka Šulentić-Topolovac, a u ime Ličana uzvratio je punih ruku poklona načelnik iz Lovinca Danijel Jurjević.
         Uz nezaobilazne ličke specijalitete – sir škripavac, kuhano zelje i meso, pivo i vodu iz Svetog Roka, tradicionalno ličko prelo u brodskom Matičević-centru uz nastup tamburaškog sastava Širok šor, KUD-a Tomislav iz Sibinja, ličke pjesme i kola, potrajalo je do ranih jutarnjih sati.
         Gosti iz Gospića i Brinja imali su sutradan priliku u društvu domaćina razgledati središte Slavonskog Broda s baroknom Tvrđavom.
         Uspostavljajući nove i učvršćujući postojeće isprepletene veze Slavonije i Like, 14.brodska Lička večer utkala je još jednu nit u tkanicu prijateljstva dviju hrvatskih regija.
         „Slavonijo nek ti bude dika što je tebe naselila Lika !“.
  24.10.2010, www.slobodnalika.com
  Večer 2010
  Voditeljica Anita Krpan i KUD "Tomislav" iz Sibinja

  slobodna lika
  14. LIČKA VEČER U SLAVONSKOM BRODU

         U prelijepom Matičević centru održana je još jedna Lička večer. Bilo je pjesme i plesa kao i uvijek. KUD "Tomislav" iz Sibinja bio je zadužen za lički folklor. Svoj doprinos je dala i lička pjevačka skupina Uduge Ličana "Gacka" iz Bizovca. Svirali su i pjevali, iznimno raspoloženi, tamburaški sastav "Širok šor" iz Slavonskog Broda. Voditeljica je kao i dosad bila lička snaja Anita Krpan.
         Gosti su bili standardno iz Grada Slavonskog Broda zamjenik gradonačelnika Zoran Ivanović i zamjenica župana Ružica Vidaković iz Županije Brodsko-posavske. Ispred Ličko senjske županije bilo je izaslanstvo župana Jurkovića: pročelnica Upravnog odjela za graditeljstvo Kata Prpić i pročelnica za društvene djelatnosti Valentina Bublić, a s njima naš Brođanin na radu u Ličko senjskoj županiji Velibor Potnar. Iz općine Lovinac bio je načelnik Danijel Jurjević, iz općine Brinje načelnik Ivica Mesić, donačelnik Joso Vuković i predsjednik Općinskog vijeća Zlatko Fumić. Iz Korenice bio je ravnatelj Srednje škole Plitvička jezera prof. Šimo Pavlović. Iz Slavonije bili su svi predstavnici ličkih zavičajnih udruga: iz Požega predstavnici s predsjednikom Josipom Fajdićem, Bizovac s Milanom Majetićem, Belišće, članovi UO s gospodinom Borićem, Virovitica-s predsjednicom Željkom Grahovac, Slatina-s dopredsjednikom Martinom Rukavinom. Iz Zagreba nitko nije bio.
         Hvala svima ostalim koji su došli i dok ima interesa, biti će i zabave. Skupili su se Ličani iz Broda i okolice, oni porijeklom iz Like i puno naših prijatelja i članova naših familija. Opet moramo istaknuti ono najvažnije a to je druženje Ličana i onih porijeklom iz Like koji žive u Slavoniji. Ovakva i slična okupljanja u Brodu, Požegi, Virovitici, Bizovcu, Slatini i Belišću zato treba njegovati i podržavati. Moramo pohvaliti podršku Grada i Županije našoj udruzi. Posebno je važno da se okupljanjima Ličana u Slavoniji odazivaju Ličani iz Like kako smo nabrojali kod gostiju. To nam je posebno drago jer je jedan od naših zadataka povezivanje Slavonije gdje živimo i Like odakle potječemo.
         Vrijedni i pažljivi organizatori Ličke večeri nisu propustili čestitati rođendan dopredsjedniku ZUL "Vrilo mudrosti" Slavku Muratu i članu Upravnog odbora Željku Paveliću uz šaljive poklone. Isto tako se iznenadio naš poznati sugrađanin Mato Gavran kada ga je prozvala voditeljica Anita Krpan i čestitala rođendan.
         Da ne bo sve ostalo na slikama, pogledajte u rubrici Video arhiva i video priloge s Ličke večeri 2010. god.

  slobodna lika
  14. Lička večer u Slavonskom Brodu okupila 250 brodskih Ličana

         Nastavljajući tradiciju okupljanja Brođana ličkoga porijekla, koja traje još od davne 1895.godine, četrnaestu godinu zaredom Zavičajna udruga Ličana „Vrilo mudrosti“ priredila je u Slavonskom Brodu „Ličku večer“ koja je okupila oko 250 brodskih Ličana i brojne goste iz Like i Slavonije...
  Pročitajte cijeli tekst na LIKAONLINE

  Večer 2010
  Predsjednica ZUL "Vrilo mudrosti" Zdenka Topolovac i KUD "Tomislav" iz Sibinja
  Večer 2010
  Tamburaški sastav "Širok šor" iz Slavonskog Broda"
  Večer 2010
  Tamburaški sastav "Širok šor" iz Slavonskog Broda"
  Večer 2010
  KUD "Tomislav" iz Sibinja
  Večer 2010
  KUD "Tomislav" iz Sibinja
  Večer 2010
  KUD "Tomislav" iz Sibinja
  Večer 2010
  Ličani iz Bizovca (Zavičajni klub Ličana "Gacka" Bizovac)
  Večer 2010 Večer 2010
  Večer 2010 Večer 2010
  Večer 2010 Večer 2010
  Večer 2010
  Šaljivi rođendanski pokloni našim vrijednim članovima Slavku Muratu i Željku Paveliću
  Večer 2010
  Večer 2010 Večer 2010
  Večer 2010 Večer 2010
  Večer 2010
  Dragi prijatelji iz Like
  Večer 2010 Večer 2010
  Večer 2010 Večer 2010
  Večer 2010 Večer 2010
  Večer 2010
  Pjevačka skupina iz Bizovca
  Večer 2010 Večer 2010
  Večer 2010 Večer 2010
  Večer 2010 Večer 2010
  Večer 2010 Večer 2010
  Obilazak grada s našim gostom, Joso Vuković iz Brinja, Kaja Knežević i Krešimir Grčević Fotografije Krešimir i Zdravko Grčević

  ZAVIČAJNA UDRUGA LIČANA "VRILO MUDROSTI" SLAVONSKI BROD         Glavni izbornik    Početak rubrike
  Pišite nam na e-mail: vrilo-mudrosti@vrilo-mudrosti.hr